Хто на кого вчився: хто на юриста, а хто на злодія - Чорноус

Володимир Чорноус , як голова тимчасової депутатської контрольної комісії з вивчення та перевірки матеріалів викладених у публікаціях ЗМІ щодо фактів можливих зловживань з використанням бюджетних коштів,  ще на першій сесії 2012 року виступив як співдоповідач міського голови і у своєму проміжному звіті назвав факти, які на його думку свідчать про нецільове використання коштів з міського бюджету та перевищення мером міста службових повноважень.

Тоді, він закликав достроково припинити повноваження міського голови Віктора Анушкевичуса та надрукувати звіт у газеті «Західному кур’єр». Але колеги по сесійній залі не підтримали ініціативу Володимира Чорноуса.

Вчора на сесії він знову запропонував депутатському корпусу розмістити на шпальтах газети звіт. Такі дії Володимира Чорновуса  сильно обурили міського голову

«Ви стверджуєте про порушення. Хто ви такий? Ви що прокурор? Прокурор тільки пред’являє обвинувачення, а суд визначає чи були порушення, чи ні. Я вже зрозумів ваші юридичні уловки, ви завжди в останніх абзацах робите захист, як юрист і дуже хитро це робите», - сказав Віктор Анушкевичус.

«Хто на кого вчився: хто на юриста, а хто на злодія!», - натомість, відповів Володимир Чорноус.

На захист мера став голова фракції ВО «Свобода» Роман Онуфріїв, який наголосив на тому, що не треба перетворювати «Західний кур’єр» у передвиборчий бюлетень.

Як результат, депутати не проголосували за пропозицію Володимира Чорноуса.

Леся, 01.03.2012 15:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини