На сесії Івано-Франківської міської ради депутати підписали нову мирову угоду щодо масиву «Нивки»

Депутати Івано-Франківської міської ради пішли на компроміс з Тисменицькою районною радою, щоб вирішити питанні навколо спірної земельної ділянки масиву «Нивки». Так, вчора на сесії вони  затвердила нову мирову угоду, яка набере чинності у той момент, як обидві сторони поставлять на документі свої підписи.

 

«Сторона 1 Івано-Франківська міська рада (ЄДРПОУ  33644700), вул. Грушевського, 21, м. Івано-Франківськ, в особі міського голови Анушкевичуса В.А., який діє на підставі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

Сторона 2 Тисменицька районна державна адміністрація (ЄДРПОУ 20563188), вул. Галицька, 17, м. Тисмениця, Івано-Франківська область, в особі голови Овчара І.І., який діє на підставі Закону України «Про місцеві державні адміністрації»

Керуючись ст. 113, 194 КАС України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про місцеві державні адміністрації», ст. 12 Земельного кодексу України, уклали дану мирову угоду про наступне:

Сторона 1 – Івано-Франківська міська рада під час складання проекту формування території міста Івано-Франківська (урочище «Нивки» с. Загвіздя) не включає до проекту відповідного рішення окрім раніше визначеної земельної ділянки площею 1,6 га. додатково земельну ділянку площею 2 га., а всього 3,6 га. (три цілі і шість десятих гектара) на користь  сторони-2 – Тисменицької районної державної адміністрації.

Сторона 1 – Івано-Франківська міська рада подає у Львівський апеляційний адміністративний суд заяви про залишення без розгляду усіх наявних там на розгляді позовних заяв до сторони-2 – Тисменицької районної державної адміністрації та третіх осіб, залучених до участі в таких справах про визначення нечинними розпоряджень від 21.09.2009 р. №677; від 10.08.2009 р. №564; від21.09.2009 р. №678; від 10.08.2009 р. №563; від 10.08.2009 р. № 565; від 21.09.2009 р. №679 «Про затвердження матеріалів із землеустрою, що посвідчують право власності земельної ділянки» громадянам Припхан М.Й., Когутяк Г.М., Гаврилюк Н.О., Модлинській Г.Й., Кардашу Н.М., Адамович М.Є.».

Сторона 2 – Тисменицька районна державна адміністрація погоджує межі між містом Івано-Франківськом та Тисменицьким районом (Загвіздянська сільська рада) згідно схеми, розробленої ДП «Івано-Франківський інститут землеустрою» з врахуванням пункту 1 даної мирової угоди.

Сторона 2 – Тисменицька районна державна адміністрація забезпечує передачу Стороні-1 Івано-Франківській міській раді меліоративних систем, що знаходяться на земельній ділянці, яка є предметом даної мирової угоди (урочище «Нивки» с. Загвіздя).

Ця угода набирає чинності з моменту її підписання Сторонами 1,2.

Дану угоду складено у двох оригінальних примірниках, що мають однакову юридичну силу – по одному для кожної із сторін.

Сторони прийшли згоди, що одностороння відмова від виконання цієї угоди не допускається. Дана Угода вважається остаточною у вирішенні межового спору щодо приналежності масиву «Нивки» до адміністративного підпорядкування Тисменицького району чи міста Івано-Франківська і підлягає до негайного виконання», - написано у мировій угоді.

Леся, 01.03.2012 11:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини