Молодші класи в школах Івано-Франківська пішли на навчання не зважаючи на невідповідність температурного режиму

Сьогодні в Івано-Франківську діти молодших класів, не зважаючи на температуру повітря, яка сягнула нижче 20 градусів, пішли на навчання відповідно до рішення міського голови Віктора Анушкевичуса.

Як розповідають батьки,у приміщеннях шкіл температурні режими далекі від норми і подекуди у класах  на термометрах тільки +4.

«У нашому класі сьогодні зранку було +11, а у сусідньому тільки +4. У молодших класах по двоє-троє дітей, а вчителі просять завтра привести дітей, бо дирекція навчального закладу сварить чому так мало учнів», - розповідає мама Ірина.

Як зазначили в обласному управління освіти та Івано-Франківській санепідемстанції, якщо температура опускається нижче -20, то молодші класи до школи не йдуть. В місті сьогодні вранці було -22-24 градуси.

Зрештою для начальника обласного управління освіти Зінаїди Болюк та санітарного лікаря міста Миколи Недоступа стало відкриттям те, що учні молодших класів пішли до школи. Міська санстанція сьогодні проїдеться по школах з перевірками, аби зясуати, в яких умовах навчаються діти.

Леся, 08.02.2012 13:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини