Не чіпляйте собі чужих орденів – Левицький

На одному з пленарних засідань сесії Івано-Франківської обласної ради губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк повідомив, що протягом минулого року в області близько 400 нових об’єктів введено в експлуатацію. Голова ОДА пообіцяв, що вся відповідна інформація з’явиться на сторінках ЗМІ і своє слово він дотримав. Кожен мешканець може переглянути цей перелік на сторінках газети «Галичина».

Проте, депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції «ВО «Батьківщина» Олександр Левицький категорично відмовляється назвати ці дані «переліком об’єктів введених в експлуатацію».

«Читаємо: заміна дверей в ФАПів – 1,5 тисячі гривень і це рахується об’єкт, який введений в експлуатацію, вставили два вікна і ринву, теж саме. Для мене смішним та нещасним виглядає цей список. Крім того, вони написали, що інфекційну лікарню вони ввели в експлуатацію, але ж вона була профінансована ще попередньою владаю на дві третини, а вони дофінансували на якийсь мільйон та стверджують, що це їх робота. Тому, не чіпляйте собі чужих орденів, шановні, адже виходить, що ви їх здираєте з інших, а це виглядає гидко та нечесно», - вважає Олександр Левицький.

Леся, 20.01.2012 13:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини