На які соціально-економічні проекти у державі не вистачає грошей?

Проте, що депутати Івано-Франківської обласної ради незадоволені бюджетом Прикарпаття на 2012 рік відомо давно. Як розповідає депутат обласної ради від фракції «ВО «Батьківщина» Олександр Левицький є ряд надзвичайно важливих програм, які потребують реалізації, про те їх втілення в життя у 2012 році в державі не знайшли грошей.

«В бюджеті повинні бути кошти на виконання угоди між Урядом та Івано-Франківською областю, на ліквідацію наслідків повені, а це близько 1,5 мільярда гривень. Крім того, ми очікували на фінансування по цілому ряду програм, які зараз перебувають у підвішеному стані, зокрема, що стосується розвитку та підтримки сільського господарства, але, на жаль, цього немає», - заявив Олександр Левицький.

Також, Олександр Левицький повідомив, що у порівнянні з минулим роком,  у 2012 влада виділила значно менше коштів.

«Ми нічого не побачили, не відчули і не видно ніде роботи в плані фінансування наших доріг. Сума, яку нам надали, 56 мільйонів гривень, вона нічим не більше у порівнянні з тим, коли в нас був транспортний збір. Зараз наприклад, по дорогах комунальної власності у Коломийському районі суми виходять менші, ніж були у 2011 році. Кошти, які виділені дуже далекі від тих, які повинні відповідно до протяжності доріг»,- розповів Олександр Левицький.

Леся, 20.01.2012 11:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини