Сергій Власенко: Їхня мета, щоб Тимошенко не ходила, не жила, не дихала

Керівник групи захисту Сергій Власенко заявив сьогодні журналістам, що Юлію Тимошенко у Качанівській колонії не лікують, а лише дають знеболююче. 
 
«Їм би дуже хотілося, щоб вона взагалі не ходила. І це їх основна мета зараз - зробити так, щоб Тимошенко не ходила, не жила, не дихала. І це з шаленим рівнем єзуїтства робиться», - зазначив Сергій Власенко.
 
У свою чергу Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов назвав катуванням ненадання медичної допомоги.
 
За його словами, це головне, що зараз турбує соратників Юлії Тимошенко.
 
«Юлії Володимирівні не надають медичну допомогу, її не лікують, і стан її здоров‘я, відповідно, не покращується. Це є головна проблема. Це надто затягнулося - катування у вигляді ненадання фахової медичної допомоги», - сказав він.
 
Сергій Власенко також назвав «верхом цинізму» вчорашню заяву пенітенціарної служби про те, що «вони тримають 24 години світло для того, що їм було краще знімати».
 
«Це просто верх цинізму!»,- наголосив захисник.
 
Власенко пояснив журналістам, що це відео виведено на монітор біля дверей камери та не зміг сказати, хто ще може переглядати це відео. Соратники екс-прем‘єр-міністра також не виключають появу цього відео в Інтернет за наказом «згори».
 
«Мені складно сказати, чи з’явиться це відео в YouTube, як і хто на це буде реагувати і що там буде зафільмовано. Це вже якийсь повний маразм. А вони потім будуть розводити руками і Пшонка (Генеральний прокурор) буде казати: «ми порушимо кримінальну справу». Яка проблема знайти, наприклад, людину, яка викинула в YouTube попередню зйомку і зробила це незаконно? Сама зйомка була незаконною та публікація в YouTube була незаконною», - підкреслив захисник.
Леся, 05.01.2012 13:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини