Янукович сьогодні оголосив війну всім вільним і патріотичним громадянам

Скасування указом Януковича святкування Помаранчевої революції в день, коли одного з керівників цієї епохальної події Юлію Тимошенко за особистою вказівкою чинного президента під покровом ночі, незважаючи на проблеми зі здоров’ям і нерухомий стан, вивезли до колонії – є актом остаточної цинічної і публічної розправи над ідеалами демократії, свободи і незалежності. Актом знущання не тільки над лідером опозиції, але й мільйонами людей, які у 2004 році повстали проти приходу до влади криміналітету. Це демонстрація приниження бандитською владою кожного громадянина, намагання витравити найменший спогад про час, коли країна відверто говорила Януковичу, хто він є і де його місце.
 
Янукович впевнений, що саме сьогодні - заховавши за тюремні мури колонії Юлію Тимошенко і знищивши День Свободи - він нарешті може відсвяткувати новий рік у новій країні. У країні його мрії, де панує бандитська вседозволеність, де лідери опозиції вже за ґратами, де можна красти, знищувати, вбивати, а потім повертатися у вкрадений у держави маєток, плавати у басейні і стрибати по межигірських пеньках.
 
Партія «Батьківщина» попереджає так званого президента - він жорстоко помиляється. Можна скасувати день свободи, але не можна знищити вільний дух українців, загартований віковою боротьбою за незалежність.
 
Відправивши Юлію Тимошенко до колонії і скасувавши день Свободи, Янукович сьогодні оголосив війну всім вільним і патріотичним громадянам нашої країни. І ми впевнені, народ України цей виклик приймає.
 
Цій владі залишилося недовго. Партія «Батьківщина» заявляє, що святкування Дня Свободи, свободу політичним в’язням та свободу країні буде повернуто шляхом безповоротного усунення криміналітету від влади.
 
Слава Україні!
Героям слава!
Леся, 30.12.2011 19:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини