«Народна самооборона» і «ВО «Батьківщина» оголосили про об’єднання

За словами народного депутата від біло-сердечних Дмитра Шлемка, такий крок є цілком логічним, оскільки їх лідери перебувають за гратами, а «ВО «Батьківщина» є стержнем опозиції.

«Об’єднання «Батьківщини» та «Народної самооборони» обумовлено тим, що лідери цих політичних партій знаходяться в тюрмі, і вони є найбільшими опозиціонерами сьогоднішнього кримінального режиму і в зв’язку з цим ці домовленості є першим кроком, щоб показати Україні та цілому світу, що тих, кого найбільше переслідують, їх найбільше і бояться. Оскільки «Батьківщина» є стержнем опозиційних сил, то буде прийнято рішення про самоліквідацію «Народної самооборони» на їх з’їзді і відповідно до закону «Про політичні партії», кожен персонально пише заяву, щоб ввійти у партію «Батьківщина», - пояснив Дмитро Шлемко.

Також він розповів про можливе об’єднання з партією «Реформи та порядок», проте досі залишається невизначеним час, коли це відбудеться.

«Наступник кроком буде таке ж об’єднання з партією «Реформи та порядок», залишається тільки одне питання: чи це буде до виборів чи після них? Якщо до виборів, то партія «Реформи та порядок» не буде мати можливості делегувати у територіальні та дільничні комісії своїх працівників. Враховуючи саме це «Реформи та порядок» можуть приєднатися до нас вже після виборів», - додав Дмитро Шлемко.

Леся, 29.12.2011 17:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини