«ЄНАКІЄВСЬКИЙ «БЕЗПРЄДЄЛ»

         Масштаб демонстративного цинічного ігнорування елементарними нормами права та Конституції президентом України Януковичем, який є гарантом її дотримання, але й ініціатором і головним замовником печерної дикунсько-варварської  розправи над лідером опозиції Юлією Тимошенко,              в чергове змусив здригнутися не тільки європейське співтовариство, але навіть й вітчизняну громадськість.

         Нічний, 6 грудня, виїзний судовий процес Шевченківського районного суду міста Києва, у новій кримінальній справі проти Юлії Тимошенко,            в камері Лук’янівського СІЗО, в порушення всіх норм і вимог Кримінально-процесуального кодексу України, у формі закритого процесу, без допуску на судовий процес всіх бажаючих, є демонстративним викликом режиму Януковича всій цивілізованій, демократичній спільноті. Це є брутальною наругою над Конституцією і правом загалом, це є нехтуванням Прав Людини, статусу народного депутата України, яких не допустили на процес, це є відвертим спланованим катуванням і вбивством громадянки України, яка перебуваючи в ув’язненні, позбавлена елементарної медичної допомоги якої негайно потребує, та належного юридичного захисту зі сторони своїх захисників і адвокатів, яким влада не надала жодної можливості завчасно ознайомитися з матеріалами нової  кримінальної справи і висунутими проти неї обвинуваченнями. Це є порушенням навіть «понять» кримінального світу - «не безпрєдєльнічать», звідки двічі вийшов сьогоднішній випадковий і тимчасовий гарант Конституції.

         Наслідки таких дій Януковича, призведуть не лише до подальшого утримання в увязненні Юлії Тимошенко, але й можуть призвести до непоправних доленосних втрат. Окрім того, відмова влади припинити чинити терор проти лідерів опозиції та випустити їх на свободу до 19 грудня ц.р., призведе до відмови Європейським Союзом, від підписання з державою Україною підготовлених до парафування угоди про Асоціацію, та скасування саміту «Україна – ЄС» взагалі. Відповідно, країна на невизначений час зануриться у тьму невідворотного авторитаризму і диктатури, що обернеться новою хвилею громадянського спротиву, загостренням внутрішньо - політичного протистояння,  громадянською війною, з численними людськими жертвами, можливим розколом країни навпіл.

        Час зупинитися владі є! Янукович і його зграя бандитів та співучасників при владі, нестиме всю відповідальність, за цілком очікувані наслідки політично - кримінального протистояння між владою і народом, між режимом і опозицією, між мертвими і живими!

        Рубікон – 19 грудня 2011 року!

 

    Голова фракції «Батьківщина»

в Івано-Франківській обласній раді                                            Юрій Романюк     

        

Леся, 08.12.2011 10:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини