Хто врятує Прикрпаття?

        «Скорочення чисельності гірських рятувальних загонів МНС України на Прикарпатті є відвертим спланованим службовим злочином антинародного уряду Януковича-Азарова. Вартість такого рішення, це не врятовані вчасно і ефективно людські життя, переважно з  усіх областей країни, гостей краю» - обурений голова фракції «Батьківщина» в обласній раді Юрій Романюк.

         «Замість скорочення чисельності Адміністрації Президента України з понад 600 нероб, до 300 нероб, або Внутрішніх військ режиму і спецпідрозділів «ніндзь» хунти Януковича, які щоденно тисячами розганяють опозицію і мітингувальників: бабусь, чорнобильців, інвалідів, дітей війни, афганців… у Києві, або Міністерства економіки чи фінансів. Де дармоїдів понад 1000 осіб у кожному відомстві, яких Янукович і Азаров популістські обіцяв негайно скоротити у двічі, натомість уряд щоденно збільшує армію чиновників у виконавчій владі. Зате знищує гірські рятувальні загони в Карпатах, свідомо приречуючи людей на вірну загибель та страшну смерть. Вже десятки фахівців скорочені, інші спеціалісти-рятувальники пішли самі геть, бо за 800-1000 грн. на місяць, за таку важку і небезпечну роботу, ніхто виконуватиме задарма не буде. Залишилися одиниці рятувальників, аби влада могла формально прозвітуватися перед обуреною громадськістю про кількісну наявність рятувальних пунктів» - заявив депутат Юрій Романюк.

        «Така антинародна позиція уряду не витримує жодного пояснення і виправдання. Бо 50-60 осіб з гірського рятувального загону Прикарпаття, не може в апріорі бути важким бюджетним тягарем на «бюджеті розвитку і процвітання, зростання ВВП і мінімальної інфляції, як результат позитивної роботи команди «реФФорматорів» та «проФФесіоналів»!» - резюмував голова фракції «Батьківщина» в обласній раді Юрій Романюк.

 

            6 листопада 2011р.

Леся, 07.12.2011 16:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини