КРУ в Івано-Франківській області виявлено 67 тис.грн. фінансових порушень в Коршівському ПТУ №32

Працівниками Коломийського РР КРВ КРУ в Івано-Франківській області в ході ревізії фінансово - господарської діяльності Коршівського професійно-технічного училища №32 Коломийського району виявлено порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на загальну суму 67 тис.грн.

Так, окремим працівникам училища зайво нараховано та виплачено відпускних та індексації на загальну суму 10,2 тис.грн., в той же час, іншим працівникам навпаки недораховано індексації на суму 11,94 тис.грн. та доплати за роботу в нічний час на суму 2,6 тис.грн.

Крім того, не забезпечено належних виплат і учням училища. Зокрема, учням двох груп першого курсу не проведено нарахування та виплату стипендії за вересень 2011 року на загальну суму 8,48 тис.грн., а учням з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою, невиплачено у літній період компенсації за харчування на суму 10,19 тис.грн.

За результатами ревізії проінформовано прокуратуру Коломийського району, до об’єкту контролю застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

 

                                                                Прес-служба КРУ в Івано-Франківській області


Леся, 05.12.2011 10:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини