Майже на півмільйона гривень порушень виявлено у Бовшівській сільській раді

Проведеною контрольно-ревізійним відділом в Галицькому районі КРУ в Івано-Франківській області плановою ревізією складання та виконання бюджету Бовшівської сільської ради за період з 01.05.2008 по 01.10.2011 виявлено порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 471,5 тис.грн. Виявлені порушення в основному пов’язані з нецільовим використанням коштів фонду охорони навколишнього природного середовища та проведенням зайвих виплат підрядникам.

            Так, в порушення Бюджетного кодексу України допущено нецільове використання коштів вищезазначеного фонду на суму 312,6 тис.грн. Зокрема, за рахунок коштів місцевого екологічного фонду по КФК 240601«Охорона та раціональне використання природних ресурсів» сільською радою проведено оплату робіт, що не належать до природоохоронних заходів, а саме робіт по  ремонту роздягальні сільського стадіону, благоустрою прибудинкових територій та території села, реконструкції приміщення шкільного туалету та ремонту приміщення школи.

Крім цього, значні порушення виявлені і при проведенні робіт. Зокрема, внаслідок завищення 7-ми підрядниками вартості або об’ємів виконаних ремонтно-будівельних робіт сільською радою зайво оплачено впродовж ревізійного періоду за рахунок коштів фонду охорони навколишнього природного середовища 119,2 тис. грн.

 

                                                                Прес-служба КРУ в Івано-Франківській області

Леся, 29.11.2011 13:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини