Ще не почалася гра, а вже зрозуміло з яким результатом вона закінчиться — Дмитро Шлемко про вчорашні події в апеляційному суді

Ще не почалася гра, а вже зрозуміло з яким результатом вона закінчиться.

Так прокоментував вчорашні події в апеляційному суді, який попередньо розглядав справу Юлії Тимошенко, народний депутат Дмитро Шлемко.

«Знайшли жіночку суддю, яка губить свідомість, адже вона прекрасно розуміє, яка її доля очікує в майбутньому. Роль її зводиться до одного, щоб притягнути Юлію Тимошенко до відповідальності. Тобто вона озвучить те, що їй напишуть на Банковій», — говорить Дмитро Шлемко.

За його словами, уже до 24січня апеляційний суд повинен прийняти рішення, якщо із своїм рішенням він буде затягувати довше, то сам порушить закон.

Рішення апеляційного суду, каже Дмитро Шлемко, може бути виправдальним, що малоймовірно, може підтвердити вирок суду першої інстанції, або ж відправити справу суду першої інстанції для судового перегляду.

«Але зрозуміло, що при будь-якому рішенні апеляційного суду можна подавати справу до Європейського суду. Європейський суд, з огляду на резонансність справи, розгляне її в першу чергу. І рішення Європейського суду не важко спрогнозувати з огляду того, як висловлюється про справу над Юлією Тимошенко світова спільнота», — каже Дмитро Шлемко.

Влада це розуміє, тому намагається відкрити проти Юлії Тимошенко нові справи, каже нардеп, адже це її технологія, яка полягає в тому, щоб будь-яким способом не допустити Юлію Тимошенко до виборів.

 

Леся, 02.12.2011 17:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини