Янукович боїться, що Тимошенко змете його владу – Гриценко

На Прикарпаття завітав голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони України, народний депутат України та лідер фракції «Громадська позиція» Анатолій Гриценко.

Під час прес-конференції Анатолій Гриценко заявив, що лідер опозиції Юлія Тимошенко перебуває за ґратами безпідставно, і якщо він був би президентом, то одразу оголосив їй амністію.

«Вона перебуває за ґратами незаконно, безпідставно і абсолютно очевидно, що над нею знущаються, що існує реальна загроза її здоров’ю та життю. Вона повинна бути випущена негайно, відновити здоров’я та отримати право брати участь в усіх виборах , яких захоче. Юлія Володимирівна знає, що якщо б сьогодні Анатолій Гриценко став президентом, то його перший наказ був би оголосити їй амністію», - сказав Анатолій Гриценко.

А те, що Президент України Віктор Янукович не хоче сьогодні її звільнити, за переконаннями Анатолія Гриценка, викликано страхом.

«Янукович її боїться. Він боїться, що Тимошенко вийде,  «підпалить сирник на фоні розлитого бензину» і через акції протесту змете його владу», - пояснив Анатолій Гриценко.

Леся, 30.11.2011 14:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини