Гриценко вважає впровадження ринку землі аферою на сотні мільярдів доларів

Анатолій Гриценко,  голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони України, народний депутат України, назвав новий Закон «Про ринок землі», який вже зовсім скоро планує прийняти Верховна Рада України, масштабною аферою, яка допоможе сконцентрувати частину земель країни в одних руках.

«Впровадження ринку земель, приватної власності за цієї влади та таких умов є недопустимим. Прийняття цього закону та подальша його реалізація, завершиться пограбуванням селян і понад 40 мільйонів гектарів наших родючих земель, буде сконцентровано в руках кількох сімей. Це буде масштабна афера, вартістю в сотні мільярдів доларів», - сказав Анатолій Гриценко.

Він розповів, що землі такої якості, як у нас, вартують за кордоном 15, а то і 20 тисяч євро. Натомість, прогнозують, що нашим селянам запропонують ціну в 300 євро.

Саме тому, Анатолій Гриценко закликає людей не поспішати продавати свої земельні наділи.

«Нехай кожна сім’я добре подумає, перш ніж за безцінь продавати той земельний наді, який має. Не можна впроваджувати ринок землі в умовах недовіри до влади і фінансової кризи у світі», - додав Анатолій Гриценко. 

 

Леся, 01.12.2011 10:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини