Політичні партії об’єднують сили для участі в майбутніх виборах

Народний депутат України, голова Іван-Франківської обласної організації партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Дмитро Шлемко сьогодні під час прес-конференції в Івано-Франківську підтвердив інформацію про те, що «Батьківщина», «Свобода» та «Фронт змін» об’єднують свої сили для перемоги у парламентських виборах 2012 року.

«Ми отримали сьогодні згоду щодо тих стратегічних принципів, які спільно формуємо на майбутніх виборах по мажоритарних округах. Ми маємо узгодити єдину кандидатуру на кожний округ, щоб можна було на 99,9% очікувати на перемогу цього кандидата», - повідомив Дмитро Шлемко.

Що ж стосується можливого приєднання до даної трійки ще й «Нашої України», то поки що така ідея залишається під знаком запитання, оскільки всередині цієї політичної сили існує чимало протиріч

«Сьогодні складно говорити про те, як буде з «Нашою Україно». Я думаю, що якщо їм вдасться подолати ті протиріччя, які зараз існують між ними, і якщо вони будуть згідні іти, то тоді будемо говорити», - додав Дмитро Шлемко.

 

 

Леся, 22.11.2011 15:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини