Лідер студентської «Свободи» назвав Табачника лохом

Цього року в Івано-Франківську вперше День студента відсвяткували парадом та урочистим вічем.

На Вічевому майдані студентів благословив Владика Володимир, виступили заступник мера Михайло Верес, голова Студентської «Свободи» Василь Попович, начальник управління внутрішньої політики ОДА Ростислав Стасько,  студентський мер Віталій Мерінов та голова Студентського братства Іван Процюк, які бажали натхнення та успіхів

«Хочу Вам побажати досягнення своїх цілей і головне пам’ятайте, що за вами майбутнє нашої країни», - сказав начальник управління внутрішньої політики ОДА Ростислав Стасько.

Та найбільше оплесків отримала промова голова Студентської «Свободи» Василь Попович, у якій він назвав Міністра освіти «лохом».

«Це свято вільного духу, студенти мають дублювати краще в житті, а не спиватися. Якщо сьогодні Міністр освіти Табачник є лох, то ми повинні про це сказати і не боятися про це говорити. Сьогодні нам не дають можливості нормально жити і ми повинні показати всім, хто там зверху, що ми українці і молоді люди, яким тут жити і настане той час, коли вони будуть тікати», - заявив Василь Попович.

Також голова Студентського братства Іван Процюк зачитав резолюцію у якій студенти пропонують перейменувати площу Визволення на Студентську.

 

Леся, 17.11.2011 18:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини