Івано-Франківська влада запланувала двотижневі заходи з нагоди Дня студента

Цього року минає  70 років від прийняття рішення про святкування Дня студента. І у зв’язку з ювілейною датою  міська рада вирішила розширити рамки святкування цього дня.

14 листопада в Івано-Франківську відбувся  турнір дебатів «Молодіжна трибуна», 15 листопада буде проведено в ПНУ ім. В.Стефаника Міжвузівський конкурс «Що? Де? Коли?».

17 листопада чиновники вирішили провести урочистий парад та віче, адже студентів в місті нараховується близько 100. Цей захід планується розпочати о 14.00 годині від пам’ятника І.Франку, а завершиться він Молодіжною дискотекою.

19 листопада з 18.00 до 23.00 у спортивно-розважальному комплексі «Фараон» відбудеться конкурс авторської пісні та поезії. 28 листопада о 18.00 год. буде проведено гала концерт фестивалю «Територія Молодості» в актовій залі ПНУ ім. В.Стефаника та виставка-конкурс «Арт-вибух».

 «А завершимо святкування І-им туром Відкритого телевізійного Чемпіонату студентських команд КВН «Кавалєрка 2012», - розповів  начальник управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики Володимир Соловйов.

Таким чином, студенти Івано-Франківська відзначатимуть своє «професійне свято» протягом двох тижнів.

Леся, 17.11.2011 10:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини