Вийшло все як совдеп – Попович

Багато студентів, які взяли участь в параді та урочистому віче, які пройшли в Івано-Франківську з нагади 70 річниці від проголошення свята Дня студента на запитання: «Чи подобається Вам такий захід?», відповідати, що ні. Проте пояснити чого ж молоді люди тут зібралися – практично ніхто не міг.

«Мені не дуже подобається такий захід. Але всі йшли, і я прийшов, хоч ніхто не змушував, просто думав, що все буде набагато цікавіше», - розповів студент Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Студент,  лідер обласної структури Молодіжного союзу «Наша Україна» Олег Касіянчук вважає, що це свято потрібно було організувати зовсім по-іншому.

«Сьогодні для студентів не підходить такий формат проведення віче. Адже такий захід, проходить з нагоди будь-якої соціально-політичної події. Молодь хоче збиратися і організовуватися, та не у такий спосіб», - вважає Олег Касіянчук.

«Потрібно було зробити фішку – студенти з університету Нафти і газу могли нести якусь трубу або гайкові ключі, тобто кожен міг би мати свою відзнаку, але саме керівництво ВУЗів до цього поставилося байдуже і вийшло все як совдеп», - додав голова Студентської Свободи Василь Попович.

Леся, 17.11.2011 16:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини