Роздавати вказівки – це одне, а зовсім інше - працювати в Криму – Шлемко

Екс-глава Міністерства внутрішніх справ Анатолій Могильов, який на даний момент є новопризначеним прем'єр-міністр Криму буде продовжувати будувати у цьому регіоні поліцейську державу.

Так пояснив призначення на нову посаду Анатолія Могильова народний депутат України, голова Іван-Франківської обласної організації партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Дмитро Шлемко.

«Янукович будує поліцейську державу. В країні склалася парадоксальна ситуація, коли армія значно менша, ніж міліція з її структурними підрозділами. Спецпідрозділи сьогодні відгодовуються, їм дали набагато вищу заробітну плату, ніж представникам правоохоронних органів, які дійсно працюють на місцях. І саме Могильову вдалося побудувати таку вертикаль відданої міліції. В Могильова було надзвичайно багато проблем із самими регіоналами і в зв’язку з цим, Янукович таким рішенням переслідував дві мети: перша – згладити ці конфлікти, а друга – Янукович вважає, що Могильов зможе налагодити таку поліцейщину в Криму», - зазначив Дмитро Шлемко.

Та за прогнозами Дмитра Шлемка йому це не вдасться, адже у Криму живуть люди, які не будуть підкорятися наказам Могильова.

«Роздавати вказівки – це одне, а зовсім інше - працювати в Криму, де є різновекторні політичні сили. Всі думають, що Могильов прийшовши туди такими ж методами у міліції наведе там порядок, проте, я можу дати гарантію, що в нього нічого не вийде, адже це не ті люди, які будуть віддано його слухати. І я думаю, що скоро сутність Могильова проявиться і це дуже загострить суспільно-політичну ситуацію у Криму», - вважає Дмитро Шлемко.

Леся, 11.11.2011 18:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини