Тендери виграють виробники неякісних товарів

Губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк вважає, що сьогодні потрібно відновлювати належну роботу молокозаводів області, адже якість молочною продукції майже на половину не відповідає сертифікатам.

«Ми повинні говорити про відновлення молокозаводів, прекрасно з цією ситуацією справляється Галицький район, який має сьогодні якісну продукцію. Коли ми перевірили продукцію, якою годуємо наших дітей, в закритих установах, то всі показали сертифікати якості вказують, що у маслі 72 % жиру, а коли дослідили, що дійсно є всередині цього масла, то з’ясували, що 40 % там рослинного жиру», - зазначив Михайло Вишиванюк

Також голова ОДА наголосив, що виробники повинні забезпечувати Івано-Франківщину власною продукцією, а не завозити її з інших областей. Також управління внутрішніх справ повинно розібратися з умовами тендерів, які сьогодні виграють неякісні товари.

«Завозять до нас продукцію з Житомирської, Луганської, Харківської області. А ми сидимо вичікуємо. І тендери в нас дуже цікаво проходять, прошу управління внутрішніх справ розібратися чому наша якісна продукція не виграє тендер, а з підробкою виграють», - вважає Михайло Вишиванюк.

Леся, 09.11.2011 14:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини