ЄРЦ сформувало тарифи для частини будинків

Комунальне підприємство «Єдиний розрахунковий центр» провід ряд комплексних заходів для переведення міста на єдиний тариф. Так, мешканці Івано-Франківська, будинки яких перебувають на балансі ЖЕО № 6 вже можуть дізнатися інформацію щодо структури тарифу та історії платежів.

«Надано запити основним виробникам послуг щодо вхідної інформації необхідної для формування тарифу. Вперше створено єдину базу житлових будинків із зазначенням їх основних технічних характеристик. На підставі «Типових норм часу та норм обслуговування для робітників і виробничого персоналу, зайнятих утриманням житлового фонду», інших розрахунків та калькуляцій здійснено по будинковий розрахунок тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій, тобто проведено розрахунок по 1800 будинках, по всім складовим. Створено сайт domivka.if.ua, де кожен з абонентів матиме змогу переглянути всю інформацію щодо структури тарифу та історії платежів. На разі ця послуга дійсна для абонентів ЖЕО № 6 відповідно до порядку підключення», - розповів керівник «Єдиного розрахункового центру» Вадим Войтик.

Розрахунок тарифів здійснювався відповідно до формули, яку розробив Кабінет Міністрів України.

«Всі тарифи підготовлені у відповідності до постанови Кабінету Міністрів, тобто тариф розрахований побудинково, на один квадратний метр квартирної площі» - додав Вадим Войтик.

Леся, 20.10.2011 16:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини