Що чекає наших учнів у Сполучених Штатах Америки?

Оксана Мороз випускниця програми FLEX 2008 року з Івано-Франківська розповіла інформаційному агентству «Малакава» про свій досвід учасниці змагань і запевнила, що для перемоги не потрібне надзвичайне володіння англійською мовою. Запорукою успіху є бажання та впевненість учасника.

«Сам процес програми є дуже важкий, хоч перші два тури були легкими. Для програми не потрібні якісь екстраординарні знання з англійської мови, взагалі FLEX шукає людей, які зможуть жити в Америці та відкривати щось нове для себе. Програмі потрібні впевнені у собі люди, які не бояться їхати у США, залишитися на рік без рідні, які гнучкі до нових перемін та відкриті до спілкування. Людям, які хочуть взяти участь у програмі я б порадила не втрачати віри у перемогу та бути собою», - говорить  Оксана Мороз.

Ті, хто збирається їхати в Сполучені Штати Америки,  повинні бути готові до труднощів та до особистих змін, які на них чекають після року навчання закордоном.

«Звичайно життя в Америці дуже різне, і воно не таке як в Україні. Я жила в Каліфорнії і різниця у часі була 10 годин, також було важко звикнути до відсутності громадського транспорту, нової їжі, проте все компенсується враженнями, які ти отримуєш. Це рік змінив кардинально моє життя. Після програми ми з випускниками влаштовуємо різноманітні благодійні акції, займаємось волонтерською роботою, також у майбутньому, я б хотіла співпрацювати з якоюсь міжнародною компанією, що підтримувати зв’язки з Америкою», - розповіла Оксана Мороз.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську відбір програми FLEX пройде 12 листопада у ЗОШ №22, яка знаходиться по вулиці Будівельників, 24. Детальну інформацію щодо цієї програми, дати та місця проведення тестування можна дізнатися за телефоном: (044) 289-39-52/53/77/78 e-mail: www.flex@americancouncils.org.ua, www.americancouncils.org.ua.

Леся, 14.10.2011 12:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини