Школярі мають нагоду рік безкоштовно навчатися у США

Школярі Івано-Франківська і всієї України маю унікальну можливість безкоштовно жити та навчатися в США протягом одного навчального року. Таку можливість їм надає програма «FLEX», ініційована організацією Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS (American Councils).

Ця програма існує вже 18 років і є безкоштовною для її учасників, вона повністю фінансується урядом США. Фіналістам програми оплачується подорож від їх домівки до місця перебування в США та назад, а також надається стипендія та медичне страхування.

Цього року тестування проводиться в 24 містах України, починаючи з 10 вересня. В Івано-Франківську відбір пройде 12 листопада у ЗШ №22, яка знаходиться по вулиці Будівельників, 24.

Вимоги до школярів, які бажають взяти участь у програмі «FLEX»:

1.      Дата народження з 01.01.1995 до 15.07.1997

2.      Навчання в 8, 9 або 10 класі школи

3.      Гарне володіння англійською мовою

4.      Українське громадянство

5.      Конкурсант не перебував у США більше ніж три місяці протягом останніх п’яти років

Також до участі в конкурсі організатори запрошують старшокласників з обмеженими фізичними можливостями.

Для участі в конкурсі необхідно мати із собою:

1.      Оригінал свідоцтва про народження

2.      Підписаний учасником та одним із батьків учасника конкурсу згоду на обробку персональних даних (цей документ необхідно завантажити з вебсайту www. americancouncils). Увага! Школярі, які не матимуть цього документу у день проведення конкурсу до тестування допущені не будуть!

3.      Фотокартку 3 Х 4 (2011)

4.      Ручку

Детальну інформацію щодо цієї програми, дати та місця проведення тестування можна дізнатися за телефоном: (044) 289-39-52/53/77/78 e-mail: www.flex@americancouncils.org.ua, www.americancouncils.org.ua
Леся, 03.10.2011 17:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини