Романюк закликає не ухвалювати бюджет на 2012 рік

15 вересня у Верховній Раді України було зареєстровано Проект Закону України «Про Державний бюджет на 2012 рік».

Міністр фінансів охарактеризував його, як «унікальний», і такий, що «об`єднав найкращий досвід розробки попередніх бюджетів та велику кількість новаторських ідей».

Проте, як пояснив лідер фракції ВО «Батьківщина» в Івано-Франківській обласній раді Юрій Романюк, для Прикарпаття виділено ще менше коштів і їх не вистачить на увесь наступний рік.

«В поточному 2011 році коштів передбачених державою в обласному бюджеті вистачило на неповних дев’ять місяців. На 2012 рік урядом Януковича-Азарова закладено ще менше грошей», - розповів Юрій Романюк.

Єдиний вихід із ситуації, яка склалася, депутат вбачає у відмові приймати обласний бюджет.

«Тому, я буду пропонувати від імені ВО «Батьківщина» в Івано-Франківській обласній раді, у випадку подальшого ігнорування об’єктивних, економічно-обґрунтованих проблем Прикарпаття зі сторони Президента, уряду і Верховної Ради не ухвалювати обласний, а відповідно районні та міські бюджети всієї області, доти, поки злочинний режим Януковича-Азарова не усвідомить свою відповідальність перед народом за впровадження в державі антинародної та антисоціальної політики», - заявив Юрій Романюк.

 

Леся, 05.10.2011 16:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини