Під час сесійного засіданні депутати не витримували та покидали сесійну залу

Сьогодні під час другого пленарного засідання обласної сесії збунтувалися три фракції та покинули сесійну залу.

Першими вийшли представники  фракцій «Наша Україна» під час обговорення питання Верхньострутинського родовища солі, яке на їх думку, потрібно було зняти з розгляду сесії.

«Наша фракція на час голосування покидає сесійну залу», - заявив лідер фракцій «Наша Україна» Тарас Парфан.

Через кілька хвилин у слід за «нашоукраїнцями» пішли депутати від Народного Руху України.

«Це не вихід не домовившись або домовившись з громадою на основі якихось обіцянок приймати рішення. Давайте реально відноситися до речей», - оцінив ситуацію Ігор Шумега голова Івано-Франківської крайової організації НРУ.

Вже під час розгляду наступного питання пов’язаного з розподілом бюджетних коштів у області представники Української Партії у Івано-Франківській області раді також покинули зал, через несправедливий, на їхню думку, розподілом коштів щодо Калуського району.

«Бюджет області практично не передбачає розв’язання актуальних питань і екологічних проблем міста Калуша та району. Останній розподіл екологічних коштів продемонстрував пряме ігнорування інтересів калуської громади. Тому на знак протесту проти незрозумілих принципів формування та фінансування обласного бюджету депутатська фракція Української Партії змушена покинути сесійну залу», - оголосила Оксана Табачук, депутат від Української Партії.

Леся, 30.09.2011 19:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини