В Івано-Франківську допомагатимуть молодим батькам

Для майбутніх матусь, татусів,  молодих батьків та їх малюків 2 жовтня 2011 року Молодіжний громадський центр «Еталон» і Клуб щасливих батьків «Мілагро» проведе акцію «Свято Щасливої Сім’ї».

Мета проекту полягає у тому, щоб допомогти молодим парам з’ясувати відповіді на запитання, які їх найбільше хвилюють.

«Ми хочемо допомогти майбутнім і молодим батькам знайти відповіді на найактуальніші питання, що стосуються планування сі’їм, вагітності, народження та виховання дитини», - повідомила організатор акції Катерина Паращій.

В рамках заходу заплановано чотири тематичних майданчики: інтерактивні заняття, тренінги та консультації спеціалістів; творчі майстер-класи; розважально-ігровий майданчик для найменших відвідувачів; виставка тематичних товарів для дітей та батьків.

Окрім того організатори пообіцяли влаштувати фотовиставку та провести чимало цікавих конкурсів у продовж свята.

«Під час акції відбудеться фотовиставка «Щасливі миті», на яку ми запросили провідних Івано-Франківських митців, які покажуть свої роботи у сфері вагітної, дитячої та сімейної фотосесії і запланований розіграш подарунків для наших відвідувачів», - додала організатор заходу Мар’яна Озорович.

Кожен охочий зможе безкоштовно відвідати свято та отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів у сфері природного батьківства, пренатальної, дитячої та сімейної психології.

Леся, 27.09.2011 17:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини