Янукович ігнорує свою обіцянку покращити життя українців уже сьогодні — «Батьківщина»

Янукович продовжує жорсткий антисоціальний наступ замість того, щоб «покращувати життя українців вже сьогодні».

Про це йдеться у заяві фракції «БЮТ-Батьківщина».

«Ще не висохли чорнила на його підписі під законом про підвищення пенсійного віку та стажу, а на підході черговий антинародний закон», - сказав народний депутат Роман Забзалюк.

«Провладна парламентська більшість планує ухвалити рішення, яким позбавляє заслужених пільг десятки категорій людей: учасників та дітей війни, чорнобильців, афганців, жертв нацистських переслідувань, працівників медицини та освіти, шахтарів», - наголосив він.

На думку фракції, все це є складовою політичного курсу побудованого в Україні антинародного режиму, суть якого – багаті мають стати ще багатшими, а бідні ще біднішими.

«Варто нагадати, що, відбираючи через скасування пільг останню копійку у самих знедолених, режим розкрадає мільярди з державного бюджету, купує собі золоті унітази, будує вертольоті майданчики та розкішні палаци», - сказав Роман Забзалюк.

Окрім того, говорить народний депутат Дмитро Шлемко, він голосував проти програми соціально-економічного розвитку, адже вона збільшує розрив між бідними і багатими.

«Де ж програма боротьби з бідністю, яку обіцяв Віктор Янукович, — запитує народний депутат, — Якщо буде прийнята програма соціально-економічного розвитку, то буде ще більший розрив між багатими та бідними».

Саме тому «Батьківщина» разом з Комітетом опору диктатурі підтримує та ініціює подальші акції протесту з метою не допустити ухвалення антинародних рішень влади.

Леся, 21.09.2011 16:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини