Прикарпатські спортсмени відзначають своє професійне свято

Сьогодні в Івано-Франківській обласній адміністрації провели урочистості з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту.

Розпочався захід з хвилини мовчання на знак скорботи трагічної  загибелі російської хокейної команди «Локомотив», в складі якої було троє українців.

Привітати спортсменів з їхнім професійним святом прийшли голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, заступник голови ОДА Роман Іваницький та міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

«Бажаю високих звершень на ниві досягнень та пропаганди здорового способу життя. Вітаю батьків, надії яких справдилися, вітаю тренерів - ви побачили зерно, яке дозволило стати дитині спортсменом. Фізична культура – це насправді здоров’я нації, а спорт – найкращий посол України у світі, адже власне спортивними досягненнями наші спортсмени набагато краще дбають про добрий імідж нашої країни на світовій арені і їхні зусилля важать більше, ніж зусилля всього дипломатичного корпусу», - сказав Олександр Сич.

Відбулося урочисте нагородження спортсменів та тренерів за заслуги перед Прикарпаттям, серед нагороджених олімпійські чемпіони та переможці європейських змагань.

«Мені дуже приємно, що мої досягнення помітили. Я побажаю молодим спортсменам розвиватися духовно та фізично, досягти висот на українській та світовій арені», - додав Володимир Рій, олімпійський чемпіон 2009 року з футболу.

Леся, 09.09.2011 15:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини