Олександр Сич звинувачує засоби масової інформації у недемократичності

Таку позицію голови Івано-Франківської обласної ради спровокували матеріали у ЗМІ, які стосувалися конфлікту голови сільської ради Василя Слободяна з продавчинею Надією Світлик.

«Інформація, яка булла закинута моментально розійшлася по інших сайтах без будь-якої перевірки. Ніхто не поцікавився, що насправді відбувалося. Я не стверджую, що було так чи інакше. Але це безвідповідальність засобів масової інформації. І навіть, коли протилежна сторона подала свою точку зору, ті хто опублікував інформацію проти Слободяна, не вважали за доцільним її оприлюднити. Це демократично? Це правильно?», - заявив Олександр Сич.

Після власного розслідування Олександр Сич переконаний, що це був звичайний побутовий конфлікт.

«Як тільки ця інформація з’явилася, я доручив декільком авторитетним членам партії, щоб вони зайнялися і розслідували цю справу. І та інформація, яку я отримав дає право мені стверджувати – це був елементарний побутовий конфлікт. Я розумію, що публічна особа повинна нести відповідальність за свої дії – Василь Слободян отримав догану за те, що піддався на цей побутовий конфлікт», - говорить Олександр Сич.  

Леся, 05.09.2011 17:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини