Мета Сича – крісло депутата у Верховній Раді?

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич на прес-конференції заявив, що він не проти спробувати себе у ролі народного депутата України у Верховній Раді.

«Я не був депутатом Верховної Ради, тому не знаю, чи хочеться мені проміняти обласну раду на Верховну. Як у війську – солдат не може бути добрим солдатом, якщо не мріє стати генералом, так і у політичному процесів – людина не може досягати результатів, якщо вона не ставить перед собою вищих цілей. Робота для мене сьогодні в законодавчому органі – найвищий рівень, який дозволить мені проявити свої можливості. Працюючи головою обласної ради, я все більше і більше стикаюся з проблемами законодавчого не врегулювання тих чи інших питань», - повідомив Олександр Сич.

На парламентських виборах 2012 року на мандат депутата Верховної Ради від Івано-Франківського округу можу також претендувати Віктор Анушкевичус та Юрій Соловей. Проте, Олександр Сич вважає, що кандидатів буде значно більше. Крім того, для виборчої боротьби потрібні будуть немалі гроші.

«Якщо всі названі особи будуть іти на вибори в даному мажоритарному окрузі, я впевнений, що з’явиться і дюжина інших. Ці вибори – це вибори великих грошей і такі цифри, які сьогодні ходять в політичних кулуарах не снилися, ні Сичу, ні Анушкевичу, ні Солов’ю», - сказав Олександр Сич.

Леся, 06.09.2011 11:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини