Москва керує, вона залишилася тут – Борович

Голова Івано-Франківської обласної організації КУН Богдан Борович вважає, що в Україні відсутнє будівництво держави, а теперішня влада прагне знищити українську мову.

«Ми спостерігаємо за будівництвом України, але його практично не існує. Ми заспокоїлися, бо мали Президента, який називав себе українцем, і ми спокійно чекали, коли ж та Україна буде відновлена. Остання влада зробила русифікацію всіх засобів масової інформації, двоязичіє впроваджене в життя, а українське слово, українська мова так і не змогли стати на ноги. «Колісніченки» очолили цей рух разом з Табачником», - заявив Богдан Борович.

А все тому, що Москва і надалі керує українською владою, вважає він. Якщо нічого не зміниться, то українці залишаться без держави.

«Москва керує, ніхто не провів люстрації кадрів, і вона залишилася тут. Вона, тільки як відчуває, що народ прихиляє голову, з’являється одразу це двоязичіє, роги і бажання спалити нас всіх. Тож будьмо пильними, адже жодна держава в світі не постала від тих людей, які не маючи держави стали в її обороні», - вважає Богдан Борович.

Леся, 10.08.2011 12:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини