Кандидат в мери від КУН Ярослав Гулик зняв свою кандидатуру на користь Віктора Анушкевичуса

Вчора на брифінгу кандидата на посаду міського голови Івано-Франківська від Конгресу Українських Націоналістів Ярослава Гулика заявив, що знімає свою кандидатуру з виборчих перегонів на користь чинного мера Віктора Анушкевичуса.

 «Я вирішив зняти свою кандидатуру оскільки у нас з Віктором Анушкевичусом спільні погляди на багато питань розвитку міста. Окрім того, я вважаю його передвиборну програму достатньо чіткою та наповненою конкретними проектами, які ґрунтуються на комплексному баченні проблемних питань та шляхів їх вирішення в кожному окремому випадку. Реалізація цих перспективних планів принесе чималу користь громаді міста, коли його вдруге оберуть міським головою», — сказав Ярослав Гулик.

За його словами, представники Конгресу Українських Націоналістів, не хочуть повторення помилок минулих місцевих виборів у Києві та останніх президентських виборів, коли кандидати від національно-демократичних сил не змогли об’єднатися і в результаті програли.

«Так, Конгрес Українських націоналістів має власну позицію. Але в даному випадку ми вважаємо інтереси міста, територіальної громади вищими і важливішими за власні партійні. Тому я вирішив зняти свою кандидатуру з виборів міського голови і закликаю усіх проголосувати за чинного міського голову Віктора Анушкевичуса, який конкретними справами довів вірність інтересам громади міста», — сказав Ярослав Гулик.

Леся, 29.10.2010 12:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини