Коцаба викликає представника ЦВК в Івано-Франківськ

Кандидат на посаду міського голови обласного центру Руслан Коцаба закликає ЦВК надіслати свого представника до Івано-Франківська з метою контролю за неухильним дотриманням  виборчого законодавства під час проведення місцевих виборів в Івано-Франківську.

За словами Руслана Коцаби, він подав скаргу до Центральної виборчої комісії, де просить визнати такою, яка не відповідає вимогам законодавства та порушує його права та інтереси бездіяльність міської виборчої комісії.

"Станом на 27 жовтня постанова Івано-Франківського окружного адмінсуду від 18 жовтня залишається без виконання, - каже Коцаба. - Жодної відповіді із цього приводу я не отримував. Я наголошую в заяві, щоб ЦВК звернулося й до прокуратури з проханням відреагувати на ігнорування законних вимог Конституції України оскаржуваними мною суб'єктами...".

Нагадаємо, що 18 жовтня окружний адмінсуд міста Івано-Франківська зобов'язав міську виборчу комісію розглянути скарги кандидата на посаду міського голови Руслана Коцаба, щодо використання адмінресурсу у виборчому процесі діючим міським головою Віктором Анушкевичусом.
Леся, 28.10.2010 10:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини