Соловей заявляє про тиск з боку влади

Головний ньюзмейкер серед кандидатів в мери обласного центру Юрій Соловей сьогодні заявив про факти використання адмінресурсу та методів некоректної боротьби з боку чинної влади.

За словами Солов'я, влада, розуміючи неминучість своєї поразки, дала команду підконтрольним їй засобам масової інформації обливати брудом лідера "Третьої сили".

Правда, про які саме публікації йдеться, Юрій Соловей не уточнив.

"Безгосподарні політики, які довели місто до ручки, за будь-яку ціну прагнуть залишитися при владі. Тому сьогодні вони гребують навіть відверто обманливою інформацією, яка щодня публікується у провладних ЗМІ, - каже кандидат. - За ці чотири роки ці люди палець об палець не вдарили для того, щоб хоч щось зробити для громади міста. Їм нічого не залишається, як створювати перешкоди діяльності команди "Третьої сили".

Також Юрій Соловей дуже занепокоєний роботою відкритих ним соціальних магазинів та аптек, які за його словами піддаються щодня необгрунтованим перевіркам.

"Вони не розуміють, що використовують адмінресурс проти своєї же громади, - заявляє Юрій Соловей. - Якщо такі дії й надалі продовжаться, то ми звертатимемось до суду".


old_editor, 14.10.2010 19:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини