Категорично заперечую причетність обласної влади до створення клонів "Батьківщини" - Вишиванюк

Губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк заперечив причетність влади до подій, що відбуваються у Коломиї навколо міських партійних організацій "Батьківщини".

Про це він заявив сьогодні на спеціально зібраній прес-конференції.

За словами губернатора, усі звинувачення Юлії Тимошенко на адресу обласної влади у фальсифікаціях та створенню клонів партії є неправдивими.

"Це є звичайна неправда у стилі Тимошенко, - сказав Михайло Вишиванюк. - У 2005 році було створено дві коломийські міські партійні організації "Батьківщини", коли я уже не був губернатором, Президентом був Ющенко, прем'єром Тимошенко...Так при чому тут діюча влада? Не можна так заявляти на всю Україну".

Більше світла на ситуацію пролив начальник обласного управління внутрішніх справ Василь Варцаба, який зазначив, що у 2005 році міська організація "Батьківщини" розпалася на дві окремі, які діють дотепер.

"Обидві організації мають печатку, - коментує Василь Варцаба. - Справа ця знаходиться в суді і, як він вирішить, так ми і будемо поступати".

Присутній на прес-конференції начальник управління юстиції в області Василь Кавацюк додав, що на даний час легітимною є партійна організація, керівником якої є Ярослав Острук.

Наостанок Михайло Вишиванюк заявив, що в області буде забезпечена прозорість та чесність виборів.
Леся, 11.10.2010 19:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини