Сьогодні влада посіяла «кірєєвщину», а завтра вона пожне «коліївщину» - Романюк

Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» зібрало однодумців проти переслідування лідера української опозиції Юлії Тимошенко.

«Ми зібралися з однією метою – висловити своє відношення до судилища, яке вчинив режим Януковича. Сьогодні влада посіяла «кірєєвщину», але в мене нема сумніву,що завтра вона пожне «коліївщину», - заявив голова фракції «Батьківщина» в Івано-Франківській обласній раді Юрій Романюк.

Учасники акції протесту оприлюднили резолюцію з вимогами до Президента України Віктора Януковича та Печерського райсуду Києва

«Закрити всі кримінальні справи стосовно Юлії Тимошенко, звільнити Юрія Луценка та інших політв'язнів; припинити репресії стосовно будь-яких політичних сил, які мають інше бачення політичного розвитку та майбутнього країни; припинити боротьбу з політичними опонентами та опозиціонерами методами фальшивого переслідування, тиску, шантажу, залякування, застосування грубої фізичної сили та терору проти них;відновити свободу слова, припинити цензуру новин на телебаченні й усунути маніпулятивно-зомбуючі технології на політичних ток-шоу», - йдеться у резолюції.

 

Леся, 03.08.2011 13:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини