Шухевич не герой? Україна не держава? — Романюк

            Сьогоднішнім рішенням Вищого адміністративного суду України залишено в силі рішення Донецького окружного адміністративного суду від                 2 квітня 2010 року про визнанння незаконним Указу Президента Віктора Ющенка від 2007 року про присвоєння Роману Шухевичу звання Герой України (посмертно). Таким чином, обидва Укази Президента про нагородження званням Герой України Романа Шухевича та Степана Бандери (посмертно) вважаються нечинними.

            Даним судовим рішенням діючий режим Януковича продемонстрував усьому українському народові своє справжнє ставлення до історії України, її героїчних сторінок та особистостей, що поклали своє життя на вівтар свободи, за волю і незалежність нашої країни від будь-яких загарбників. Даний ляпас Януковича і його команди усьому українству, є ще більш ганебним і цинічним  у виборі часу, а саме напередодні святкування славного 20-ти річного ювілею проголошення Акту про державний суверенітет України, на який злодійська банда не знайшла коштів на проведення військового параду, на виготовлення ювілейних медалей та навіть на салют у столиці! Зате їм вистачає сотні мільйонів коштів на майданчики для гелікоптерів, на реконструкцію власних резиденцій і дач, на закупівлю нових літаків та гелікоптерів.

            Цей ганебний «подарунок» Банкової, вчинений руками продажних і маріонеткових судів і суддей, принесений усім антиукраїнським та україноненажерницьким силам в середині країни, та особливо їх ляльководам у Кремлі!

            Висловлюю свій категоричний протест і осуд подібним ревізіоністським реваншистським діям сьогоднішньої тимчасвої і випадкової відверто антиукраїнської влади Януковича! Переконаний, що лічені роки віддаляють нас від того дня, коли нова демократична влада, сам народ, справжня історія все розтавлять на свої місця, і Україна остаточно визнає і відповідно вшанує історичну велич Шухевича і Бандери!

             Ганьба!, усім тим «противсіхам», які своїми наполегливими діями привели до влади Януковича, а сьогодні намагаються відсуджувати у нього правомірність і чинність своїх Указів! Це все на вашій совісті!

            Слава Україні!

            Героям Слава!

         

         Депутат обласної ради,                                                              Юрій Романюк

         голова фракції «Батьківщина»

Леся, 02.08.2011 20:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини