В нас немає в Україні політики – Висоцький

Під час зустрічі Polit Club з  журналістами, політиками та громадськими діячами Івано-Франківська обговорювалася проблема становлення громадянського суспільства та західної еліти.

«На сьогоднішній день є проблема спільних цінностей для України, їх, на жаль,  нема, і ми дуже довго можемо дискутувати на цю тему, але дуже мало спільних речей навколо яких може бути об’єднана Україна. В силу цього, відбувається не становлення громадянського суспільства, боротьба еліт за насаджування своїх цінностей», - повідомив Павло Андрусяк, лідер ГО «Нова Галичина»

«Продовжуючи думку пана Павла, складність процесу ще й в тому, що до кінця не сформовано і громадянське суспільство, і до кінця немає еліти Західної України», - додав Роман Ткач, депутат Верховної Ради України

Щоб вести країну вперед потрібна справжня політика, якої в нас зараз немає.

«В нас немає в Україні політики. Тому, що партії в своїй основі, по суті своїх програм нічим не відрізняються. Політика в цій країні почнеться тільки тоді, коли громадяни об’єднаються в одну, три, п’ять, але реальних партій, для того, щоб ці партії представляли їх інтереси у владі», - зазначив Сергій Висоцький, оглядач журналу «Фокус».

Леся, 20.07.2011 12:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини