Кремлівські керівники мітять своїми прапорами межі «руского міра» — Ткач

Всяка згадка про вивішування червоних прапорів є черговою наругою над усіма нами. Бо для нас червоний прапор – це символ жорстоких репресій, терору, знищення релігії, культури, традицій, це тисячі замордованих у тюрмах і сибірах, вважає народний депутат Роман Ткач.

За його словами, для багатьох українців прийняття законопроекту по відзначенню 9 травня, стало справжньою трагедією.

«Не можу забути болю в очах мого 90-річного тестя після прийняття у Чистий четвер ганебного законопроекту. Для нього, оунівця, упівця, довголітнього в’язня Колими, Воркути, учасника Кенгірського повстання політв’язнів 1954 року, це стало найбільшою трагедією сучасної України», — говорить Роман Ткач.

За його словами, саме через Віктора Януковича кремлівські керівники навязують свої уподобання Україні.

«Кремлівські керівники мітять своїми прапорами та георгіївськими стрічками межі (поки що уявні) «руского міра», читай «нової імперії». Вивішені криваві червоні прапори, що відрізняються від нацистських лише серпом і молотом, на державній установі – це приниження нашої національної гідності», — каже народний депутат.

Він пропонує у ці дні об’єднатися у молитві із свічками пам’яті за стражденні душі загиблих, незалежно від їхньої національності, раси та віросповідання.

Леся, 06.05.2011 12:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини