Я не проти Прикарпаттяобленерго, я проти несправедливості – Дерев’янко

Під час прес-конференції, Олександр Дерев’янко начальник управління житлово-комунального господарства ОДА , розповів, що у ситуації, яка склалася навколо котельні на Індустріальній, винна тодішня влада.

«Я, як мешканець нашого міста зробив все, щоб вона залишилася в комунальній власності міста. Туди було вкладено більше 20 млн. наших з вами коштів, подарувати її Прикарпаттюобленерго? Коли їм не вигідно, вони відмовилися, заліками провели закриття електроенергії, мали на 8 млн., а провели на 6,5 млн. і зараз відсудили. Тоді, якщо би влада була вся однакова, то ми би виграли і довели справу до кінця», - заявив Олександр Дерев’янко.

Тепер невідомо, як будуть отримувати тепло близько 30% мешканців міста, яких раніше обслуговувала ця котельня

«Я не проти Прикарпаттяобленерго, я проти несправедливості. Їм не потрібні проблеми міста, їм не потрібно доставити теплоносій в якесь помешкання, вони беруть джерело енергії. Хоч вони відсудили магістральні мережі, але далі по дворах вони не будуть поставляти тепло, вони тепер будуть на кордоні продавати його, і якщо ти це тепло не купиш, то ти будеш мешканцям пояснювати чому у них сьогодні немає послуги», -  пояснив Олександр Дерев’янко.

Леся, 18.07.2011 17:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини