Франківські тепловики розраховують на допомогу Президента України

На сьогоднішній день «Івано-Франківськтеполокомуненерго» має загальну заборгованість за газ перед «Газ Україна» на суму 120 млн. гривень. На допомогу у погашенні заборгованості підприємство покладає надії на Президента України.

«Ви знаєте, що був підписаний закон Президентом України про списання заборгованості, сам механізм списання ще невідомий, але попередньо до цього закону ми орієнтуємося, що буде покрито більше 70 % заборгованості. Нами передано відшкодування тарифів 17 млн., після всіх списань і відшкодування тарифів згідно нового закону заборгованість на «Теплокомуненерго» повинна залишитися в районі 39 млн. гривень», - розповів директор державного міського підприємства «Теплокомуненерго» Руслан Гайда.

Найбільше заборгували «Теплокомуненерго» місцеві ЖЕКи.

«Наша дебіторська заборгованість по підприємству складає 52 млн. гривень. Серед них: 3,7 млн. гривень – це населення, 22 млн. – це теж заборгованість  населення за минулі періоди, 5,4 млн. – заборгованість поточна, яка виникла цього року, міський бюджет винен 130 тисяч, обласний – 140 тисяч, державний  - 1 млн. 230 тисяч, сама велика заборгованість у ЖЕКів - 12 млн. гривень», - повідомив Руслан Гайда

Леся, 29.06.2011 14:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини