Франківці боргують теплокомуненерго 27 мільйонів гривень

В Івано-Франківську продовжують вилучати майно у людей, які мають заборгованість перед підприємством «Теплокомуненерго».
«Вилученням майна займається Державна виконавча служба. Іноді боржники розраховуються на місці або згодом, сплативши борг, забирають своє майно. Відкритих аукціонів конфіскованого майна ніхто не проводить», – повідомив «Малакаві» заступник директора «Теплокомуненерго» Ігор Угриновський.

За його словами, в першу чергу у боржників вилучають автомобілі та побутову техніку, тобто те майно, яке має певну вартість.

«Ми не забираємо останній стіл чи чорно-білий телевізор. Якщо неплатник є власником авто, то ми можемо забрати  його. Після підрахунків вартості вилученого майна, якщо після погашення боргу є залишок, то ми його повертаємо», — говорить Ігор Угриновський.

 На сьогоднішній день загальний борг івано-франківців перед підприємством становить 27 мільйонів гривень.

«Величина боргу постійно коливається. Усе залежить від нарахувань та оплати за послуги, тому сума постійно змінюється.  Фактична прострочена заборгованості зараз складає близько 23 мільйонів гривень», — відзначає Ігор Угриновський.

Леся, 01.06.2011 14:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини