Правоохоронні органи встановлюють психічний стан вбивці Нечая

Правоохоронні органи з’ясовують наскільки психічнохворий вбивця карпатського мольфара Михайла Нечая, щоб встановити йому міру покарання.

«Ми зараз цю інформацію перевіряємо, бо є таке прізвище, є його місце народження, є й данні, де він зараз зареєстрований у Львові. Ми ретельно перевіряємо всі дані, які він надав, зокрема, що він інвалід другої групи з діагнозом шизофренія», - повідомив «Малакаві» керівник відділу зв’язків з громадськістю УМВС України в Івано-Франківській області Василь Гультайчук.

За попередніми даними, це вже не перший злочин вбивці, саме тому  слідчі управлінням УМВС України в Івано-Франківській області порушили  кримінальну справу за ч. 2 п. 13 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство), відповідно до якої злочинець може провести за гратами  від 10 до 15 років або ж залишитися у тюрмі до кінця своїх днів.

Натомість чаклуни стверджують, що вбивство Нечая не минеться просто так для України, може пройти серія катаклізмів та природних негараздів.

Також чаклуни говорять про те, що місце вбитого мольфара посяде новий молодий і дуже сильний чаклун.

Леся, 18.07.2011 16:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини