Земельний закон приведе до краху українського села — Костенко

Під час свого візиту до Івано-Франківська Юрій Костенко, лідер УНП, висловив свої побоювання, щодо можливості хорошого майбутнього України з прийняттям нового земельного закону.

«Закон, який має розглянути Верховна Рада  і дозвіл з ухваленням цього закону в 2012 році купувати та продавати сільгоспугіддя  може привести Україну до ще більш важких економічних та соціальних наслідків, ніж тема приватизації державного майна. Сьогодні отой невеликий наділ, яким володіє український громадянин, попри те, що на ньому не всі працюють, це отой потенціал, на основі якого можна Україну досить швидко повернути у річище європейської економічної політики», - пояснив Юрій Костенко.

За словами Юрія Костенка, такий закон уб’є село, а власниками землі стануть іноземні капіталовкладники.

«Помиляються ті українські олігархи, які думають, що вони стануть власниками землі. Я вам гарантую, що рано чи пізно наші землі, якщо не буде обмежень на кількість у приватній власності цієї землі,  перекочують в кишені іноземного капіталу, який обов’язково зайде в Україну. І наше село перетвориться у суцільну руїну», - зазначив Юрій Костенко.

Леся, 05.07.2011 12:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини