В Україні процедура відлучення комуністів від влади не відбулася – Костенко

2 липня, в рамках робочого візиту до Івано-Франківська, голова Української Народної Партії Юрій Костенко під час прес-конференції назвав основною причиною економічних негараздів України невирішені політичні проблеми останніх 20 років.

«Я дійшов до висновку, що в Україні ще дуже довго ми не зможемо мати гарного життя, поки не будуть вирішені принципові політичні проблеми, які можна поєднати в деякій мірі із символом червоного прапора.  І поляки, і прибалти сьогодні визначили, що червоний прапор – це символ нищення державності, квіту нації, і свої реформи вони почали саме з прийняття закону, який забороняв комуністам бути при владі, принаймні найближчі 10 років. В Україні процедура відлучення комуністів від влади не відбулася» , - пояснив Юрій Костенко.

Тема червоного прапору стала замилюванням очей не тільки для громадян, а й політиків, щоб відвернути увагу від економічних проблем у країні.

«Під червоними прапорами постійно у Верховній Раді відбувається відволікання уваги найвищого законодавчого органа на теми, які жодного відношення не мають до питань соціально-економічної політики. Під червоним прапором ведеться дискусія, якою мовою в незалежній Україні розмовляти, під червоним прапором ми розділяємося за тим, до якої церкви ходимо, під червоним прапором Україна постійно веде територіальні війни. На виборах політичні сили не змагаються на тому, якою краще економічною політикою об’єднати Україну, і як з її допомогою наповнити кишені громадян статками. На всі виборах постійно розігрується карта або сепаратизму, регіонального чи національного, або мови, або героїв, або тема Голодомору», - додав Юрій Костенко.

Леся, 04.07.2011 14:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини