Комуністи закидають листами президента та Кабмін

Комітет Комуністичної партії України а Івано-Франківській області звернувся до голови ОДА Михайла Вишиванюка з листом, в якому висловив своє невдоволення висловлюваннями губернатора щодо червоного прапора та патріотів країни.

Комуністам не розуміють, яку партію Михайло Вишиванюк називає патріотичною, якщо у кожного депутата своє уявлення про патріотизм, які це треті сили,що націлюють усіх на боротьбу між собою та чому цей червоний прапор приніс тільки зло українському народу?

В КПУ кажуть, що ще не отримали відповіді на свої запитання ні від Михайла Вишиванюка, ні від Президента України та Кабінету Міністрів.

«Ми цей лист не відправляли особисто Михайлу Вишиванюку, а розмістили його на сайті. Думаю, що йому вже розповіли про зміст листа та не сподіваюся, що ми отримаємо відповідь. Також ми повторно надіслали лист до Президента України та Кабінету Міністрів, щодо подій 9 травня, який нам повернули через неналежне оформлення. Отож чекаємо на реакцію», — розповів секретар Івано-Франківського обласного комітету КПУ з питань ідеології Ігор Міглачов.

 

Леся, 29.06.2011 13:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини