Щоб дитина відпочила, витягайте гаманці

Управління освіти й науки України  Івано-Франківська цього року  планує охопити оздоровленням та відпочинком біля 11 тисяч школярів.

«Кількість дітей у порівнянні з минулим роком не змінилася і становить приблизно 56-57%», —  повідомила заступник начальника управління освіти і науки Івано-Франківська Світлана Уварова.

Діти відвідають пришкільні, наметові, виїзні, профілактичні табори та табори праці і відпочинку. Школярі можуть поїхати в оздоровчий комплекс «Лімниця», який працює в 4 зміни по 18 днів і може прийняти за літо близько 700 осіб. Вартість одного дня 95 грн, а зміни – 1715 грн. Понад сто дітей, які мають бажання, відпочиватимуть в липні-серпні в таборі «Омега» м. Севастополь, вартість доби тут становить 160 грн,  а діти із СШ № 5, 11 вже отримали запрошення на літні канікули в Краків, Ополє та Бродніца (Польща).

«Ці всі путівки є платними і якщо батьки купляють їх, то звичайно що це їм по кишені», — говорить Світлана Уварова.

10 дитячих лікувально-оздоровчих закладів області, серед яких «Лімниця», де було  проведено перевірки дотримання законодавства з охорони праці, до початку літнього відпочинкового сезону виявилися не повністю готові.

«В нас була проведена така перевірка, але всі недоліки ми вже усунули і вчора прийняли першу зміну дітей», - розповів «Малакаві» директор «Лімниці» Сергій Бандура.

Леся, 07.06.2011 11:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини