Сексуальні меншини відкрили дві церкви

Організація ЛГБТ (геїв, лесбіянок, транссексуалів і бісексуалів) відкрила власну церкву у Донецьку та Києві, щоб підтримати духовність українців нетрадиційної орієнтації. Сексуальні меншини зареєструвалися в Мін’юсті, як громадська організація  «Центр Святого сотника Корнилія». Це стало ще одним поштовхом у боротьбі  «Руху чистих сердець» за скасування ЛГБТ.

«Ми, звичайно, не диктатори і поважаємо людей, тому не можемо вживати якісь радикальні методи у боротьбі з цією проблемою. Ми продовжуємо інформувати населення щодо діяльності ЛГБТ, і свідомі люди зрозуміють, що все це збочення», - говорить Роман член організації «Руху чистих сердець»

«Чисті серця» продовжують збирати підписи проти ЛГБТ і вже частину відправили на Банкову. До їх акції приєднуються усі охочі по всій території України.

«Ми близько 60 тисяч підписів вже відправили до Президента і не збираємося зупинятися.  Також до нашої акції залучаємо волонтерів, з’явилися люди, які пропонують допомогу. Ми запалили цю ідею, і вона почала розростатися сама», - повідомив «Малакаві» пан Роман.

Леся, 06.06.2011 18:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини