Не всі івано-франківці підтримують протест «Руху Чистих Середець» проти легалізації ЛГБТ товариств

В Івано-Франківську волонтери «Руху Чистих Сердець» знову збирали підписи проти легалізації ЛГБТ товариств та поширенню педофілії.

Не допустимо перетворення України в Содом – одне із головних гасел «Руху Чистих Сердець».

Як розповів «Малакаві» волонтер руху Анатолій більша частина мешканців Івано-Франківська позитивно ставиться до їх акції і охоче ставлить свої підписи під листами до Президента України Віктора Януковича з вимогою протидіяти поширенню гомосексуалізму та педофілії в Україні. Проте є і такі, говорить Анатолій, які несхвально поставилися до акції. Одні на адресу волонтерів використовують ненормативну лексику, інші - відверто заявляють, що проти їх руху і рекомендують боротися з поширенням СНІДу, а не з ЛГБТ товариствами. Але ж СНІД також передається і через одностатеві стосунки, говорить Анатолій і додає, що їх акція спрямована на те, щоб захистити українських дітей, не допустити їх усиновлення одностатевими парами.

Нагадаємо, що 1 березня 2011 року в Україні розпочалася безстрокова акція –  «Твій лист врятує Україну». Кампанія  спрямована виключно на боротьбу з легалізацією ЛГБТ товариств, яким останнім часом влада дала зелену вулицю. Зокрема,  9 лютого 2011 року Міністерством юстиції України антиконституційно зареєстрована «Рада ЛГБТ» – рада лейсбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів, трансcексуалів. Також 15 лютого цього року Верховна Рада України ратифікувала Європейську Конвенцію про усиновлення дітей одностатевими парами.

Леся, 20.04.2011 11:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини